1 maand voetje baden als marketing dude

Geschreven door op
1 maand voetje baden als marketing dude

Terug leren zwemmen

‘Yannick kan jij even deze account bekijken? Werk gerust maar enkele landingspagina’s uit en bekijk ineens even wat we kunnen verbeteren aan de vindbaarheid van de website. ’ Ik was nog niet geacclimatiseerd aan de airco of het zweet brak me uit.

Ik zal mijn eerste dag bij bakerMEN niet snel vergeten. Je mag dan een boekentas vol certificaten en diploma’s hebben, het echte werk begint pas als je je handen vuil kan maken. Het water was diep, het zwemmen chaotisch. Gelukkig waren de collega’s er met de zwembandjes. 

 

Pieter Timmers bezoekt Bakermen.jpeg

 

Opgelet Pieter Timmers

De eerste maand is voorbijgevlogen. Ik heb enorm veel bijgeleerd, maar er valt nog ontzettend veel te leren. De afgelopen 30 dagen heb ik onder het waakzaam oog van de collega's al:

  • Talrijke Facebook, Adwords en LinkedIn campagnes mogen onderhouden en opzetten.
  • Een SEO-audit mogen afnemen.
  • Enkele blogs neergepend.
  • Een tweetal websites afgewerkt.

Stap voor stap begint het meeste zich in zijn plooi te vallen. We zijn hier voor de marathon, niet voor de sprint! Opletten Pieter! (Ja ik heb met een running-quote een olympische zwemmer uitgedaagd)

Geen grijze muizen, maar bangelijke dudes

Hier bij bakerMEN staan we achter het idee dat iedereen van alle markten thuis moet zijn. Een 360° benadering van digital marketing waar copywriting, advertenties, monitoring en zelf een stukje sales aan bod komen. Super als je dit allemaal kunt. Alleen is het als nieuwe dude soms lastig om het bos door de bomen te zien. 

Toch heeft iedereen zijn persoonlijke bovennatuurlijke super power. Van dashboard hero tot SEO wizard, van social media guru tot analytic mastermind. Samen een onuitputtelijke bron aan creativiteit! Haal er een film scenarist bij en we praten hier over een potentiële oscar nominatie! Als apprentice bij bakermen is mijn persoonlijke super power nog beperkt tot UX design, maar daar maken we werk van!

Our yoga is better than yours

Vrijdag klokslag vier. Macbookjes toe en allemaal richting onze yoga-ruimte waar de yoga-matjes (lees frisse Duvel) klaar staan.  Een uurtje mentaal stretchen, wat brainstormen over komende innovaties en eigen bevindingen. Daarna met een licht beneveld kopje het weekend in. Work hard & play hard, da's bakermen! Cheers!