Vorige week op het interweb

Geschreven door op
Vorige week op het interweb

Beetje verward over de verschillende metrics van Google AdWords? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bekijk even het overzicht van de 24 belangrijkste search metrics die je in het oog moet houden tijdens je campagnes.

Google Analytics kan je SEO vooruit helpen, maar niet op de manier waarop je dat zou verwachten. Met een paar kleine aanpassingen en een nieuw profiel kan je de verschillende robots die je site komen indexeren in het oog houden. Handig om te weten wanneer die ene pagina voor het laatst geïndexeerd werd. Download het scriptje.

Vorige week maakte Google bekend dat ze het web nog meer willen versnellen. Ze bieden een dienst aan die je website sneller naar je bezoekers zal versturen. Zie je er graten in om Google baas te laten spelen over je site? Ga dan snel even naar de Google Page Speed Service!

Wat ben je met 10 miljoen fans op Facebook als je niet in hun feed verschijnt? Zeer weinig natuurlijk. De grote "schuldige" is Facebook Edgerank, de manier waarop ze berekenen welke updates belangrijk zijn voor die gebruiker.

Waarom het wiel altijd opnieuw uitvinden? Bij Webdesign Wall hebben ze nu meer dan 50 verschillende user interface designs klaarliggen. Downloaden maar!

We kijken allemaal graag naar de beste e-commerce sites om te zien hoe het moet, maar er zijn ook een aantal zaken die ze niet bevatten. UX Booth geeft een overzicht van de 10 opvallendste afwezige features.

Web designers zijn van Venus, marketingmensen van Mars. Slechte communicatie leidt tot slechte conversieratio's. Tijd dus om even stil te staan bij de relatie met je web designer.

Topics: Ondernemen

Ook interessant om te weten