Mijn eerste dude-week!

Geschreven door op
Mijn eerste dude-week!

Mijn eerste week dat ik mezelf officieel een echte online marketing dude mag noemen zit er bijna op!

Zoals het bij een online marketing bedrijf hoort heb ik de vacature op het internet gevonden. Deze vacature sprak mij direct aan door de titel ‘online marketing dude gezocht’ toen wist ik het, dit zijn mensen waar ik mee wil samen werken!

Bij mijn eerste kennismakend gesprek werd mijn beeld over het bedrijf direct bevestigd. Ik werd warm onthaald door Sven en Joris en voelde mij direct op mijn gemak, in de verte zag ik al een pooltafel staan dus voor mij kon dit gesprek niet meer stuk. De dag daarna kreeg ik al een telefoontje dat ik op een volgend gesprek mocht, OEF ze zullen dan toch iets in mij gezien hebben

Tijdens het tweede gesprek leerde ik Tim kennen, de tofste sollicitatie dat ik ooit gehad heb! Vragen zoals “hoeveel piano’s zouden er in de stad Antwerpen zijn’ om mijn manier van denken te achterhalen stonden centraal in dit gesprek. Ook kon ik hier de eerste keer eens echt laten zien wat ik van Google Analytics en dergelijke kon.

Een week later (dat veel langer voelde) kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik bij bakerMEN mocht beginnen! ‘s Avonds ben ik dan direct met de vrienden op café gegaan om te vieren en uiteraard enkele Duvels gedronken, dat is namelijk het officiële bakerMEN bier!

Zo,mijn eerste week zit er nu op en het was echt al super boeiend! Op de moment ben ik volop bezig met me in te werken om al de verschillende diensten die bakerMEN aanbiedt onder de knie te krijgen. Mijn collega marketing dude’s helpen mij hier super mee en geven mij kleine to do’s van hun projecten om zo al doende alles te leren.

Er is ook een competitie gestart de dag dat ik hier begon namelijk de 'bakerMEN pool competition’, voor één of andere reden sta ik op most played games, maar dit is natuurlijk om iedereen te leren kennen ;).

Vrijdags is het ook vettige vrijdag en gaan we met al de dudes op de markt genieten van een lekkere hamburger. Zoals jullie dus kunnen lezen is het hier verre van slecht vertoeven ;)

Bon, nu op teambuilding met de groep, bowlen maar!

Cheers

Willem

Topics: bakerMEN

Ook interessant om te weten