Facebook Timeline voor iedereen

Geschreven door op
Facebook Timeline voor iedereen

Facebook Timeline, de jongste profielupdate voor Facebook, is nu voor iedereen beschikbaar. Dat werd gisteren door het sociale netwerk zelf aangekondigd.

Tot op de dag van gisteren kon Facebook Timeline getest worden door mensen die de tijd namen om het via een kleine omweg te activeren. Gisteren kondigde Paul McDonald, ingenieur bij Facebook, aan dat vanaf vandaag het nieuwe profiel beschikbaar is voor iedereen. Je hoeft enkel de functie te activeren op de daarvoor bestemde pagina. Na het activeren krijg je meteen een eerste glimp van je "tijdlijn". Je kan bovendien kiezen om deze gedurende de volgende 7 dagen te herzien en zo nodig aan te passen, of meteen te publiceren.

De Timeline is in principe een chronologische weergave van je profiel en wat er, sinds je registratie, gebeurd is. Alle informatie van je oude profiel wordt behouden en geïntegreerd op je Timeline. Je kan uiteraard kiezen om bepaalde gebeurtenissen (die je mogelijk liever niet op je profiel wilt zien verschijnen) van je tijdlijn te schrappen.

Hier vind je nogmaals de pagina waar je je eigen Facebook Timeline kan activeren.

Topics: Facebook, Social Media

Ook interessant om te weten