The dudes have moved (again)! Deze keer naar Borgerhout.

Geschreven door op
The dudes have moved (again)! Deze keer naar Borgerhout.

Ons verhaal in Berchem vlakbij de International Airport zit er op. Vanaf nu kan je de dudes komen bezoeken in Borgerhout! We houden wel de traditie van het betrekken van hoekkantoren in ere. Alleen kunnen we nu in ware Rocky-stijl dagelijks de trap bestormen naar onze eerste verdieping. Goed voor de conditie van de sedentaire wezens die we zijn.

voorkant bakerOffice

Een nieuw kantoor staat gelijk aan een nieuwe eilandindeling. Met optionele awesome center-lampen. En een -met een professionele post-it- gereserveerd plekje voor onze nieuwste dude (die ook al een beetje een bestaande dude is) die we in september verwelkomen!

eiland 1

Druk bezig met het bangelijker maken van onze klanten!

work-hard

Soms schijnt de zon net wat te hard voor onze eindbazen.

baas eiland

We work hard, so we get to play hard. Daarom hebben we nu eindelijk voldoende ruimte voor de meesterlijke moves op onze pooltafel tot een goed einde te brengen. Met dank aan onze bangelijke klant Thissen die ons voorzag van betere stootbanden en een nieuwe doek, gezien we onze oude hadden versleten.

pooltafel thissen

We kunnen gelukkig ook nog steeds naar buiten naar ons gezellig lunch-terras. Nu hopen dat de zon zich de komende maanden wat minder schuw wordt, zo kunnen we eindelijk aan ons gezonde zomerkleurtje werken. En wie is de nozem die de fietsenstalling niet begrijpt? Het blijft een mysterie!

buiten lunchen

bakerMEN groeit, dus huren we "op de groei". Boven zijn er nog een aantal deuren die leiden naar ruimtes die nog wachten op hun invulling. Drie ervan worden onze meeting ruimtes, zo kunnen we nog meer klanten op kantoor ontvangen. We hebben ook plek voor klanten en partners die een flexwerkplek zoeken om een paar uurtjes nuttig in te vullen wanneer ze in het Antwerpse zijn.

ruimtes kantoor boven

Nu rest er ons nog wat inrichting- en decoreer-werk voor we helemaal gesetteld zijn! En dan...

First world problems

In Berchem waren we verwend. Elke vrijdag markt met ons stamhamburgerkraam. Een geweldige bakkerij én een goede broodjeszaak om de hoek. In Borgerhout moeten we nog een oplossing zoeken voor volgende first world problems. (tips altijd welkom)

  • Een goede broodjeszaak. Dagvers please!
  • Een nieuwe insteek voor vettige vrijdag. Geen hamburgers meer van Pieter's Pan. *sadface*
  • Maandag is de buur Delhaize dicht, whatever will we eat?
  • Een nieuwe warme bakker. Want hoe trakteren we anders op lekkere taart met verjaardagen?

Topics: bakerMEN

Ook interessant om te weten