bakermen zit in de lift bij Google

Geschreven door op
bakermen zit in de lift bij Google

Met veel trots mogen we aankondigen dat we door Google uitgekozen zijn om deel te nemen aan het Google Partner Elevator programma. Hierdoor worden ambitieuze agencies geholpen om sneller te groeien & zo hun volledige potentieel te behalen.

dAyv1pPH_400x400

Die groei komt er tijdens drie interactieve workshops én een doorlopende begeleiding van business coach Robert Craven en zijn team.

Craven focust op drie grote peilers om agencies sterker te maken. In zijn filosofie zorgt de combinatie van een top operationeel team en heel sterke marketing voor financiële stabiliteit en groei.

Eén van de sleutels tot succes is weten waar je naartoe wil binnen die drie peilers. Wanneer je weet waar je wil staan over drie jaar is het makkelijk om te zien wat je vandaag, volgende week en alle tijd daarna moet doen om dat doel te bereiken.

Dankzij cases, research en constante bijscholing ontdekken we wat er nodig is om een succesvol en snelgroeiend agency als bakermen op de sporen te houden.

Het is interessant om te zien dat alle agencies voor dezelfde uitdagingen staan. Dankzij open gesprekken kunnen we elkaar helpen om die uitdagingen aan te gaan. De workshops en gesprekken laten ons toe om als agency te groeien, zowel in aanbod als expertise. Die expertise kunnen we dan meteen inschakelen om de resultaten van onze klanten nog te verbeteren.

We zijn Google dankbaar voor deze de kans om onszelf en onze klanten alweer dat net ietsje bangelijker te maken.

Topics: bakerMEN, Google, Conferenties & Events

Ook interessant om te weten

Bereken jouw inbound marketing score