De HTTP-Hakbijl (2): Onbeveiligde Forms


Leestijd: 1 minuten

Geschreven door op
De HTTP-Hakbijl (2): Onbeveiligde Forms

 

Google en zijn strijd tegen phishers is al jaren bezig. In de meest recente updates zien we dat encryptie van gegevens en communicatie tussen webbrowser en webserver centraal staat. Ook in de geplande updates zien we de focus op encryptie terugkomen. Bottomline? Encryptie wordt de nieuwe norm op het World Wide Web. Maar wat verandert er nu juist?

In een Chrome update in de nabije toekomst zullen er waarschuwingen worden ingebouwd om de Chrome gebruiker te beschermen tegen phishing. Website bezoeken zonder HTTPS encryptie? Melding. Gegevens invullen op een onbeveiligde webpagina? Melding. En zeker bij creditkaart of paswoord gegevens. (Ook in het incognitotabblad trouwens.)

 

HTTP-Not-Secure

bron: Venturebeat.com

Als je onze blog wekelijks volgt, ben je al op de hoogte hoe je encryptie op je site kan installeren. Je kan de blog van Yannick hier nog eens nalezen. Wij raden je alvast aan om zo snel mogelijk de overstap te maken.

Google geeft momenteel al een rankingboost aan websites die HTTPS gebruiken. Er is dus geen excuus om nog niet te beginnen met de encryptie van je website. 

bakerMEN-HTTPS-secure-1

Bij bakerMEN lopen we liever niet achter op de feiten en hebben we onze site al in orde gebracht. Wanneer maakt u uw website future proof?

 

 

Topics: Psychologie, Search Engine Optimisation

Ook interessant om te weten