Er was eens een nieuwe online marketing dude …

Geschreven door op
Er was eens een nieuwe online marketing dude …

Voilà, c’est ça! Mijn eerste maand bij bakermen zit erop. En wat een bewogen maand was het! Een mooi moment om mijn gedachten en nieuwe ervaringen op een rijtje te zetten. Ik geef jullie graag een blik achter de schermen.

To agency, or not to agency.

Het was voor mij een hele verandering om in een agency te werken. Dat bedoel ik in de positieve zin: een lossere werksfeer, de team-mentaliteit, een democratische hiërarchie, afwisselende taken… Mij hoor je niet klagen!

Vooral de afwisseling in jobinhoud is fantastisch. Het ene moment ben je bezig met Adwords campagnes op te zetten. Een andere dag werk je de hele dag met Facebook ads. De dag daarop is gewijd aan SEO- en data-analyses of rapportages. Geen enkele dag is dezelfde.

IMG_7309.jpeg

Home sweet home

De twee belangrijkste aspecten aan een job zijn voor mij enerzijds de jobinhoud en anderzijds de werksfeer. Op dag één voelde ik me hier al welkom. Zélfs na het omstoten van een glas water op mijn gloednieuwe MacBook. #fail

Als nieuweling heb je ook de angst om tig vragen te stellen. Vrees niet, niemand aarzelt om je te helpen als je ergens vastzit.

Als het dan nog niet lukt, heb je nog steeds de pooltafel om je frustraties op af te reageren. “We hebben je laten winnen omdat je hier nieuw bent”, hoor je dan wel eens. But don’t you worry, we kunnen hier allemaal tegen ons verlies. De meerderheid dan toch… Of ten minste sommigen… Ik kan er alleszins tegen… Who am I kiddin’?

Matthew giph.gif

Burgers + Yoga = Friyay

Vrijdag is een absolute topdag. ‘s Middags gaan we altijd een heerlijke hamburger eten op de lokale markt. Sinds jaar en dag is bakermen vaste klant bij het hamburgerkraam. Uitbater Pieter kent ieders bestelling vanbuiten. “Matthew, twee hamburgers met ajuin en tomatenketchup? Smakelijk!”

Met een volle maag gaan we terug aan het werk tot de klok 16u slaat, dan is het tijd voor onze Yoga. “Seriously, yoga op een quasi volle maag?” Onze yoga is niet wat het lijkt. Om 16u openen we namelijk de Duvels en bespreken we voorbije werkweek, marketing nieuwigheden, interessante artikels, etc.

Je hoort het, bakermen is een fantastische werkomgeving waar je een enorm uitdagende en gevarieerde job kan uitvoeren. In één woord: bangelijk!

Topics: bakerMEN

Ook interessant om te weten