Het leven zoals het is: een multitasking ninja bij bakermen

Geschreven door op
Het leven zoals het is: een multitasking ninja bij bakermen

Hey Liesl, zou jij eens een blogpost over jezelf willen schrijven, je mag er alle richtingen mee uit!”. Op dinsdag 6 februari 2018 omstreeks 10 uur ’s ochtends verschenen deze verschrikkelijke woorden op mijn scherm (bedankt hè, Yannick). Bloggen is zo niet mijn “dada”, alleszins dat is wat ik dacht. Hier gaan we dan! 

Wie is die ninja?

  • Een studente communicatiemanagement die zichzelf niet al te serieus neemt.
  • Een wintersportlover die digital media manager koos als afstudeerrichting.
  • Een leergierige chaospiloot die graag onder druk werkt.
  • Een Chokotoff addict (ja, een zakje per dag ja!!!), die zich daar overigens allesbehalve schuldig over voelt.

 

Ik startte maandag 5 februari mijn stageperiode bij bakermen. En van een start gesproken, het was me er ééntje. Mijn eerste week stage bij bakermen zit er bijna op en ik beloof je, bakermen is een eersteklasser vol bangelijke online marketing dudes.

“Seg Liesl, heb jij dat allemaal al geleerd op één dag tijd?”

Een stage op de bakermen-manier starten, is werkelijk het leukste dat me kon overkomen. Na amper één week heb ik al verbluffend veel bijgeleerd. Mijn collega’s hebben dan ook veel geduld en weten verdomd goed waarover ze het hebben. Wat een geluk dat ook zij zichzelf niet altijd al te serieus nemen.

Screen Shot 2018-02-08 at 11.22.51

Als er iets is dat ik nog niet geleerd heb intussen, is het hoe ik best de ochtendspits inschat. Werkpuntje voor mezelf…

Walk it, talk it

Als digital media manager in spe, haalde ik reeds de Google certificaten. Nu is er een groot verschil tussen enkele certificaten halen en de diepste geheimen van de tools kennen. Tijdens mijn stage bij bakermen wil ik al die theorie omzetten in praktijk.

Ik heb een brede interesse, maar mijn doel is om na mijn stage met zekerheid te kunnen zeggen in welk vakgebied ik mij wil specialiseren. De collega's bij bakermen helpen mij hier al heel erg in vooruit. Ik heb al meerdere keren met AdWords mogen werken, mocht insights halen uit HotJar en ontdekte de business kant van Facebook. Ik werkte intussen zelfs al aan de eigen marketing van bakermen en ook de sociale media van bakermen zelf werd onder handen genomen door Yannick en mezelf. Een beetje actualiteit kan geen kwaad, dachten we. Bij deze, aanschouw het resultaat: 

Coming up roses

 Dag 4 en vijf spelletjes pool later… Maandag moest ik nog vragen hoe dat precies moest, poolen. Intussen kan ik met veel trots zeggen dat ik, tot nu toe, slechts één keer verloren ben. Sidenote: de overwinningen waren louter gebaseerd op heel veel beginnersgeluk en coaching van Matthew en Dries, bedankt dudes! De sfeer hier is dus ongelofelijk bangelijk. Iedereen helpt mij telkens opnieuw als ik de zoveelste vraag stel, ongeacht of dit over online marketing of een potje poolen gaat.

 

In mijn blog ontbreekt nog één belangrijk element: vrijdagnamiddag. Als ik de collega’s mag geloven is vrijdagnamiddag bij bakermen een fenomeen om U tegen te zeggen en is onze Yoga better than yours. Ik kijk alvast met veel nieuwsgierigheid uit naar morgen namiddag, zoveel is zeker.

The end

Final sidenote: om nog snel even terug te komen op dat ene bericht, ontvangen op dinsdag 6 februari 2018 omstreeks 10 uur ’s ochtends; bloggen valt best mee, thanks Yannick!

Topics: bakerMEN

Ook interessant om te weten