Mijn eerste maand als Online Marketing Dude

Geschreven door op
Mijn eerste maand als Online Marketing Dude

 

Sinds een maand ben ik de nieuwste online marketing dude bij bakerMEN. Om deze gelegenheid te vieren bied ik jullie een blik op mijn eerste ervaringen.

Hoewel het een heel afwisselende job is, zit er een toch tikje routine in. Om 9u is er de scrum waar de taken worden verdeeld en vanaf dan is het gaan. Om 12u is het pauze, eten halen en afsluiten met een pooltje. Om 13u is het opnieuw knallen tot zes. Elke dag probeer ik iets vroeger naar het kantoor te komen zodat ik nog rustig een koffie kan nemen en bij kan praten met de dudes.

You don't have to be crazy to work here, but it helps.

 

Hoewel het constant hard werken is, staat er niemand onder echte stress. Het team is er om je te helpen en aan humor geen gebrek. Dat bakerMEN een droog gevoel voor humor heeft wisten jullie waarschijnlijk al. Gelukkig is het ook mijn type humor.

Een voorbeeld: In mijn eerste week kreeg ik bij elke taak de briefing “ Je hebt 1 uur de tijd, hoogste prioriteit en de deadline was gisteren”. Gelukkig was dit (meestal) een grap maar toch ben ik er enkele keren ingetrapt tot groot genot van de andere dudes.

Alvorens jullie een fout beeld krijgen, bij bakerMEN hebben ze echt wel het beste met je voor. Iedereen helpt elkaar en de sfeer zit goed. We krijgen veel waardering voor ons werk en worden ook gecontroleerd om niet eindeloos overuren te draaien. Een gezonde work - life balance is hier heilig. maar niet zo heilig als Duvel.

Start the weekend with a bang.

yoga.jpgDit brengt me bij de afsluiter van de week: de traditionele Yoga. Geen meditatie, wel inspiratie, reflectie en Duvel. Een uurtje brainstormen over innovatie met een verfrissende pint erbij om de week af te sluiten. Volle bak het weekend in!

Tenslotte wil ik nog even zeggen dat ik echt tevreden ben met mijn job bij bakerMEN. (Noot: ik ben niet contractueel verplicht om dit te zeggen.-Maar iedereen kijkt wel mee terwijl ik deze blog post)

Ik heb mezelf al sterk zien vooruitgaan in de afgelopen maand. Niet moeilijk als je weet dat je steeds in het diepe wordt gegooid. Zo word je een sterke zwemmer.

Het is ook bangelijk om inspraak te krijgen in alles, van kantoormeubilair tot koffiesmaakjes. Als je een goed idee hebt, gooi je het in de groep en indien haalbaar wordt het uitgevoerd. Ik zie me hier nog niet snel vertrekken.