10 bangelijke online marketing tips - Joris Roebben

  10 tips, you heard it before. Onze 10 tips komen van Joris Roebben, één van de oprichters van bakermen. Joris gaf deze week een presentatie op 'The business factory' van Unizo. We besloten om deze presentatie ook in een blogpost te gieten. We baseren ons op de meest voorkomende valkuilen en de grootste opportuniteiten die vaak vergeten worden. Aanschouw... 10 bangelijke online marketing tips voor KMO's!
+ Lees meer

Op zoek naar zoekers met google audiences

Return on investment verhogen? Meer kwalitatieve impressies nodig? Audiences kan jou alvast een duwtje in de juiste richting geven. Aanschouw onze beknopte handleiding voor het gebruiken van audiences in Google Ads.
+ Lees meer

Hey Google, act like a human being

AI, voluit Artificial Intelligence, maakt zijn opmars in onze levens. Wat momenteel een luxe is dat slechts enkelen gebruiken, zal groeien tot een standaard voor velen. Met de woorden “Hey Google” organiseren we binnenkort ons leven, huishouden en vrije tijd. Maar hoe gebruiken bedrijven dit nu best in hun voordeel?
+ Lees meer

bakermen zit in de lift bij Google

Met veel trots mogen we aankondigen dat we door Google uitgekozen zijn om deel te nemen aan het Google Partner Elevator programma. Hierdoor worden ambitieuze agencies geholpen om sneller te groeien & zo hun volledige potentieel te behalen.
+ Lees meer

Waarom gebruiken websites een Facebook Pixel?

Het is niet altijd even makkelijk om door de bomen het bos nog te zien in de privacyzaak rond de Facebook Pixel. We schijnen even ons licht op de hele situatie. Want ja, ook wij gebruiken de Facebook pixel.
+ Lees meer

Audiences, het geheime wapen van Adwords?

Eind februari gingen we met twee dudes naar Google, waar we meer te weten kwamen over audiences. Na al die informatie te laten bezinken, besloten we om hier een blogpost over te schrijven. Een blogpost over Google Audiences, Data-Driven Transformation & Consumer shifts. Grote, zware woorden voor mensen die geen online marketing nerds zijn. So let's elaborate.
+ Lees meer

Meer tekens voor snippets in Google Search

De SEO-speurneuzen onder ons hadden het wellicht al ontdekt. Google heeft het begin december ook officieel bevestigd: de grootte van een snippet is de laatste dagen toegenomen. Wat betekent dit juist voor je bedrijf?
+ Lees meer

Google en "Right to be forgotten"

In mei van dit jaar heeft het Europees Hof van Justitie geoordeeld dat Europese burgers het recht hebben om bepaalde links naar private pagina’s in zoekmachines te laten verwijderen. Dit wordt ook wel “The right to be forgotten” genoemd. De pagina’s zelf blijven wel bestaan, maar zijn niet meer bereikbaar via de zoekresultaten pagina. Ook belangrijk om weten is dat dit voor alle zoekmachines tegelijk gebeurt. Je moet voor elke zoekmachine (Google, Yahoo, Bing etc.) een aparte aanvraag indienen.
+ Lees meer

3 beste topics van Google partners event

Op woensdag 26 maart vond het Google partners event plaats in Brussel. Als officiële Google partner kon bakerMEN niet ontbreken en stuurde er de helft van zijn manschappen heen. Onze missie van vandaag? Jou de meest relevante informatie geven die besproken werd op dit evenement. Laten we gelijk beginnen met de meest besproken topic van de dag.
+ Lees meer

G-Whizz: Alles van Google (en meer) in 1

Een applicatie die je toegang verleent tot al je Google apps en bovendien ook nog het sociale gebeuren integreert in deze interface? Yes please! Akkoord, alle diensten van Google zijn perfect bereikbaar via een browser. Het bundelen van de Google apps in een gebruiksvriendelijke applicatie zorgt er echter voor dat je nog sneller kan navigeren. Daarom zijn de iOS gebruikers bij bakerMEN fan van de G-Wizz app. Spijtig genoeg werd de app verwijderd uit de Google play store en moeten Android gebruikers op zoek naar een alternatief.
+ Lees meer