De 7 Online Marketing Trends die brokken gaan maken in 2020

Als Online Marketing Bureau is het voor bakermen van grenzeloos belang om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, technieken, best practices en trends binnen online marketing, ook in 2020. Sterker zelfs, we doen ons best om voor te blijven op de kronkelende curve van what's what binnen digitale marketing.
+ Lees meer

The HubSpot Customer Code: Creating a Company We Love

Klanten anno 2018 zijn veel mondiger geworden als vroeger. We lezen vaak dat dit typerend is voor Generation Z maar ook Generation X, Y of zelfs de babyboomers passen hun aankoopproces aan.  Alle mensen zijn beter geïnformeerd over het aanbod op de markt, doorlopen tot 70% van de marketing funnel zelfstandig en zijn volledig geïnformeerd over jouw aanbod en dat van jouw concurrenten. 
+ Lees meer

10 bangelijke online marketing tips - Joris Roebben

  10 tips, you heard it before. Onze 10 tips komen van Joris Roebben, één van de oprichters van bakermen. Joris gaf deze week een presentatie op 'The business factory' van Unizo. We besloten om deze presentatie ook in een blogpost te gieten. We baseren ons op de meest voorkomende valkuilen en de grootste opportuniteiten die vaak vergeten worden. Aanschouw... 10 bangelijke online marketing tips voor KMO's!
+ Lees meer

De gids naar succesvolle blogs

Herinner je je nog die ene blogpost die enorm goed presteerde? Herinner je je nog hoe je tevergeefs het succes van die blog hebt proberen evenaren? Pijnlijk … In dit artikel bieden we je een uitstekende tool aan om de succesformule van je blogs te ontrafelen en opnieuw in te zetten.
+ Lees meer

Scoren met SEO

Een juiste online copywriting strategie voor je bedrijf opzetten is niet simpel. Het is een kwestie van testen, analyseren en finetunen. Dit neemt niet weg dat er enkele best practices zijn die je al een heel stuk op weg helpen. Daarom vind je hier al onze tips voor succesvolle SEO op een rijtje. Van boodschap tot structuur, op weg naar de beste online vertegenwoordiging van je bedrijf.
+ Lees meer

Maak je eigen infographic

De attention span op het internet is beperkt. Vandaar ook dat online marketeers graag gebruik maken van een infographic om hun boodschap aantrekkelijker te maken. Door de data te visualiseren, in plaats van ze uit te typen in droge tekst, wordt de aandacht van je bezoekers gemakkelijker vastgehouden.
+ Lees meer

The Secrets to Successful Copywriting

door Frank L. Visco
+ Lees meer

Social media trends voor 2012

Sociale media hebben de afgelopen jaren een hele vaart genomen. Het tijdperk dat "social media" de allerhipste innovatie werd genoemd, is ondertussen wel voorbij. Sociale media zijn hedendaags goed ingeburgerd bij het volk en bedrijven beginnen meer en meer sociale media te integreren in hun daily business en strategie. Nu is het aan de beurt van sociale media om  zelf voor vernieuwingen te zorgen binnen hun eigen segment. We bekijken even enkele trends die in 2012 wel eens aan terrein zouden kunnen winnen...
+ Lees meer