2019: what's in it for brands? Instagram in een notendop

Nog één maand en we duiken het nieuwe jaar in. 2019 staat voor de deur en de enige vraag die jij je nu moet stellen is: "ben ik er klaar voor?". Elk jaar opnieuw veranderen algoritmes, updates en trends en elk jaar opnieuw heeft dit een enorme impact in hoe we onze tijd online doorbrengen. We starten alvast bij het begin: Instagram. Een immens groeiend platform dat blijft evolueren. Ready or not, here it comes, you can't hide.  
+ Lees meer

10 bangelijke online marketing tips - Joris Roebben

  10 tips, you heard it before. Onze 10 tips komen van Joris Roebben, één van de oprichters van bakermen. Joris gaf deze week een presentatie op 'The business factory' van Unizo. We besloten om deze presentatie ook in een blogpost te gieten. We baseren ons op de meest voorkomende valkuilen en de grootste opportuniteiten die vaak vergeten worden. Aanschouw... 10 bangelijke online marketing tips voor KMO's!
+ Lees meer

Hoe ga je om met Generatie Y?

Een van de grootste generaties in de geschiedenis is "Generatie Y".
+ Lees meer

Call to action do's en don'ts

Er wordt nog vaak gedacht dat calls to action enkel belangrijk en effectief zijn voor e-commerce sites. Verkeerd gedacht! Je website heeft een doel, toch? Dan is het essentieel dat je de bezoekers van je website bij de hand neemt en ervoor zorgt dat ze dit doel bereiken. We geven je daarom de do’s en don’ts voor spetterende calls to action en tonen je voorbeelden van websites die de kunst al beheersen
+ Lees meer

3 beste topics van Google partners event

Op woensdag 26 maart vond het Google partners event plaats in Brussel. Als officiële Google partner kon bakerMEN niet ontbreken en stuurde er de helft van zijn manschappen heen. Onze missie van vandaag? Jou de meest relevante informatie geven die besproken werd op dit evenement. Laten we gelijk beginnen met de meest besproken topic van de dag.
+ Lees meer

Maak jij deze 7 fouten?

Een goede website opzetten voor je bedrijf is een cruciaal onderdeel van je marketingstrategie. Het is essentieel dat je website een goede representatie is van je bedrijf en merk. Daarnaast is het belangrijk dat het een centraal punt wordt voor je marketingcampagne. Je klanten kunnen je online goed terugvinden, of je kan ze na een eerste contact doorverwijzen naar je pagina op het wereldwijde web.
+ Lees meer

Follow Fridays #2: Social media strategy for suits

De tweede Follow Fridays-sessie stond in het kader van social media strategieën voor ondernemers. Maar eerst een ode aan een van ‘s werelds meest succesvolle overleden entrepreneurs, Steve jobs. De AdNerds, voorzien van zwarte koltrui, jeans en sportschoenen gingen vervolgens van start met enkele verschillen tussen B2B en B2C.
+ Lees meer

Week 31 op het Interweb

Vorige week verschenen er weer een pak blogposts. Dit waren onze favorieten:
+ Lees meer

Vorige week op het interweb

Beetje verward over de verschillende metrics van Google AdWords? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bekijk even het overzicht van de 24 belangrijkste search metrics die je in het oog moet houden tijdens je campagnes.
+ Lees meer

Bizcamp #4 Gent, the pictures... #bizcampbe

11 juni IBBT Gent Bizcamp #4 Het was (alweer) de moeite!
+ Lees meer