In 3 stappen een SEO & mobile friendly website

Hoe maak ik mijn website Mobile Friendly voor SEO?

1. Waarom moet je website mobile friendly zijn?

Google roept al enkele jaren dat mobiel om de hoek staat te trappelen om de macht in de zoekmachines op te eisen. We hebben deze evolutie mooi kunnen zien bij al onze klanten zowel in B2B als B2C omgevingen en ook wanneer het over recruitment advertising gaat. Google zet ook wat betreft SEO steeds meer in op wijzigingen aan hun mobiel algoritme.

Mobiele zoekopdrachten blijven stijgen

Mobiele toestellen worden tegenwoordig meer gebruikt om het internet te browsen dan computers en laptops. Uit een rapport van Hitwise een klein jaar geleden zouden mobiele searches al 58% van het totaal aantal zoekopdrachten uitmaken.

+ Lees meer

Google Search Console voor beginners


In deel 1 hebben we besproken hoe de zoekopmaak je kan helpen beter te scoren in Google Search Console. Nu kijken we hoe het zoekverkeer gedeelte een handige tool voor jouw website kan zijn.

+ Lees meer

Scoren met SEO

Een juiste online copywriting strategie voor je bedrijf opzetten is niet simpel. Het is een kwestie van testen, analyseren en finetunen. Dit neemt niet weg dat er enkele best practices zijn die je al een heel stuk op weg helpen. Daarom vind je hier al onze tips voor succesvolle SEO op een rijtje. Van boodschap tot structuur, op weg naar de beste online vertegenwoordiging van je bedrijf.

+ Lees meer