Afscheid nemen bestaat niet - Liesl Borsato

Geschreven door op
Afscheid nemen bestaat niet - Liesl Borsato

15 weken, 15 yoga’s & (minstens, sorry not sorry) 15 hamburgers na mijn allereerste blogpost ben ik aangekomen aan de eindmeet. Dat het een marathon was, waar ik ontzettend veel sterker ben uitgekomen, is een understatement. Met de nodige zorg en begeleiding heb ik me door 15 leerrijke weken geworsteld.

“Paying attention to the attention being paid for”

Het is niet eenvoudig om uit te leggen wat ik de afgelopen maanden mocht doen, werkelijk geen beginnen aan. Van strategie tot uitvoering, van meetings tot opleidingen en van advertising tot UX. Content schrijven, websites optimaliseren, adverteren op Facebook of Google… You name it. Als student Digital Media Manager doe je doorheen je studies al behoorlijk wat kennis op. Maar deze effectief omzetten in waardevolle praktijkervaring is niet altijd even evident. Met veel enthousiasme kan ik bevestigen dat dit bij bakermen wél evident was.

Webp.net-gifmaker (3)

Een ode aan de pickles-chips

Na bijna 3 maanden boordevol sarcastische opmerkingen aan elkaars adres zou ik, voor één keer, officieel willen toegeven dat de dudes stuk voor stuk bangelijke collega's zijn. Al kan er eens een verhitte discussie ontstaan over de beste chips ter wereld (wat obviously pickles is en zéker niet paprika), hebben we gemeenschappelijke doelen; groeien, bloeien en het meeste uit onze projecten halen. Maar vooral; zo weinig mogelijk geraakt worden als er in het rond geschoten wordt tijdens een nerfbattle. 

33599222_10213717239779324_1935196531388841984_n-774480-editedWelcome to nerfclub

Onthaald worden bij bakermen aka de dudes aka nerfclub was werkelijk een immens plezier. Niet alleen heb ik enorm veel steun gekregen van de collega’s, ik werd ook meteen aanzien als volwaardige dude en mocht meewerken aan verscheidene projecten.

Mede om die reden koos ik voor bakermen als stageplaats; bakermen is een online marketing agency met zeer diverse projecten die elk hun eigen karakter hebben. Door aan verschillende projecten te mogen meewerken heb ik veel kunnen ‘proeven’ van alle mogelijke aspecten van online marketing. Geen stage beter dan eentje waar je dat kan, denk ik dan…

Bedankt, bakermen! En aangezien afscheid nemen niet bestaat… Tot 1 augustus dudes!

PS: Yannick is niet de meest grappige dude binnen bakermen

PSS: ik werd onder druk gezet door Yannick om iets over hem te zeggen in mijn blogpost dus bij deze...

 

Topics: bakerMEN, Nieuws

Ook interessant om te weten