Another day, another Dude


Leestijd: 1 minuten

Geschreven door op
Another day, another Dude

Chiefs, titans and... Hunters!

Hey! Ik ben Anton, avonturier in hart en nieren, internationaal ondernemer van opleiding. In december 2018 ben ik begonnen bij bakermen als vertegenwoordiger. Een first voor mij, want in het verleden heb ik al in verschillende sectoren gezeten (biotechnologie, verzekeringen, petrochemie, …), maar online marketing was compleet nieuw voor mij. En zo kwam er, na de twee teams: Chiefs en Titans, een derde team: de Hunters.

tenor-1

 

Daarbovenop had ik nog geen hands-on ervaring in een sales functie. Mijn adaptieve aard en drang om te ontdekken, enthousiasme en allround positivisme hielpen me hier gelukkig de eerste weken wegwijs in te worden. Gelukkig kon ik ook rekenen op de hulp van alle andere ‘dudes’, die mij stapsgewijs konden leren zwemmen in de zee van online marketing.

We are all astronauts on spaceship earth

Naast mijn collega’s, kon ik ook rekenen op de jarenlange sales ervaring van Sven voor de art of selling onder de knie te krijgen. Nadat ik een aantal gesprekken mee gevolgd had, werd de bal in mijn kamp gelegd en mocht ik al redelijk snel het woord voeren. Veel vragen stellen, mij verplaatsen in de behoeftes van onze klanten en duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden van online marketing zijn voor onze klanten.

 tenor (1)

Het duurde dan ook niet lang voor ik alleen op afspraak kon, en over heel België bedrijven van alle omvangen en sectoren ging bezoeken. Het ene boeiende gesprek na het andere bracht mij dag per dag dichter bij een aktetas die goed gevuld zat met nuttige informatie.

Op de momenten dat ik niet op de baan ben om onze klanten te woord te staan, en uiteindelijk bangelijker te maken, geniet ik van de geweldige bedrijfssfeer op kantoor. Een jong team dat af en toe nood heeft aan stoom af te blazen via Nerfguns, tafelvoetbal, quizzes, gezelschapsspelletjes of old school nintendo.

Topics: bakerMEN, Nieuws

Ook interessant om te weten