Singing in the rain 🚿


Leestijd: 1 minuten

Geschreven door op
Singing in the rain 🚿

Als jong veulentje begon ik bij bakermen met maar één doel: mijn passie vinden en veel bijleren. Mijn naam is Glenn Goovaerts en ik ben net aan de eindmeet gekomen van mijn stage bij bakermen. Leergierig, (net iets te) enthousiast en een professionele douche zanger, zo zou ik mezelf beschrijven in drie woorden. Met mijn geeky mindset en mijn Pokemon Go app op zak stond ik klaar voor een nieuwe uitdaging. 

giphy

“Seg stagaireke, kalm hé”

Daar zat ik dan, als jonge knaap zonder enige kennis van het vak. Gelukkig werd mijn handje vastgehouden door Nasira, Liesl en Matthew, drie toppers die hun uitgebreide kennis over digital marketing met mij wilden delen. Lucky me! Na een maand kon ik al een aantal zaken zelfstandig doen. Google Ads & Facebook campagnes opzetten, maar ook nieuwe vormen van advertentietypes invoeren zoals de befaamde responsive search ads.

“Seg stagaireke, kalm hé” - Mijn enthousiasme was nog altijd even hard aanwezig na twee maanden, mijn kicker skills waren verfijnder dan ooit tevoren met de aanvulling van Jonathan (#Yoho #Kickerpartner #Basketamateureke) en elke week voelde ik me beter en beter in het team en leerde ik ook meer en meer bij.

Jullie zijn nog niet van mij af 😏

Als we terug drie maanden vooruit spoelen, het moment dat ik deze blog schrijf kan ik met veel plezier zeggen dat ik mijn stage mag verderzetten als vaste werknemer. Op deze vier maanden tijd heb ik zo ongelooflijk veel bijgeleerd. Ik ben met mijn gat in de boter gevallen bij bakermen. Een bende nerds die me elke dag wel bekogelde met nerf-pijltjes. Maar stuk voor stuk toppers van mensen en een kei in hun vak. Thanks you guys iksdrei x3

 

WhatsApp Image 2019-05-22 at 10.48.24

Ps. Rarara wie ben ik op de foto…. Tip: Ik heb een vreemde liefdesrelatie met wortels 🥕😏

Topics: bakerMEN, Nieuws

Ook interessant om te weten