There’s a new SEO dude in town 🕵️‍♂️

Geschreven door op
There’s a new SEO dude in town 🕵️‍♂️

Hey iedereen! Ik ben Arthur, dé SEO geek tussen de nieuwe lichting marketing dudes. Met enkele jaren werkervaring op zak startte ik in juli (sorry for the delay) aan mijn eerste dag bij bakermen. Mijn carrière hier is nu al getekend door memorabele momenten. Van het kruipen onder een kickertafel, door pijnlijke 11-0 nederlagen, tot het winnen van Google’s Optiscore Race. Je maakt altijd wel wat mee bij bakermen!

Penguin? Panda? BERT???

Eerst wat meer over mezelf! Ik hou me dagelijks bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google en Bing (SEO in’t kort). Dit houdt in dat ik vaak een duik neem in de code van websites, updates van Google opvolg en vertaal in adviezen naar de klant, en zoekwoordrijke teksten schrijf voor blog- of clusterpagina’s zodat onze klanten hoog scoren op belangrijke zoekresultatenpagina’s.

Arthur bakermen ik sta hier links (wink)

(Te) gekke collega’s

Op de werkvloer is er altijd een bangelijke sfeer onder de collega’s. Zo wordt er zonder tegenzin meegezongen met Mariah Carey’s kerstklassiekers, kan er ieder moment een waanzinnige NERF-battle uitbarsten en gaat er geen dag voorbij dat er niet keihard gelachen wordt. Alle dudes staan altijd klaar om je met vragen rond hun specialisatie verder te helpen en hierdoor leer je elke dag bij!

Ik werk nog maar een paar maanden bij bakermen, maar voel me perfect thuis in dit zalig team. Ik ben vooral benieuwd naar wat ik hier allemaal nog ga mogen meemaken! 😅

Kan jij SEO hulp gebruiken? Contacteer onze SEO geek of één van de andere dudes en we gaan samen aan de slag. 

 

 

Topics: bakerMEN, SEO

Ook interessant om te weten